Cortaflex Ultra - Glukozamin kapsule za...

64,99 € 49,99 €

Naročite zdaj in prihranite 15 €!

Olajšajte in ustavite bolečine v sklepih ter sindrome artritisa že v 3-5 dneh!Cortaflex Ultra - Glukozamin kapsule za...
 • Vas pogosto bolijo kolena ali kolki? Vas muči artritis in z njim povezane težave? Otrdelost in otekline sklepov?
 • Se želite ponovno gibati brez bolečin?
 • Uživati v sprehodih ali celo obisku gora?

Če ste poskusili že več različnih prehranskih dodatkov, pa niste našli ničesar, kar bi delovalo, smo za vas morda našli rešitev - kombinacijo tradicionalnega zdravila indijske Ajurvede, znanja proizvajalca vrhunskih prehranskih dodatkov za tekmovalne konje ter učinkovin razvitih v sodobnih biotehnoloških laboratorijih.

Razvito je bilo edinstveno prehransko dopolnilo za lajšanje težav s sklepi, Cortaflex Ultra.

Naročite zdaj in prihranite 15 €!

info@cortaflex.si

Hitra dostava

Poskrbeli bomo, da izdelke v najkrajšem možnem času prejmete na dom.

100% garancija zadovoljstva

Preizkusite brez tveganja! Če z izdelkom ne boste zadovoljni, nam povrnete izdelek, mi pa vam denar. Nudimo vam 45 dni za vračilo izdelka. Garancijo lahko uveljavljate tudi na že odprt in uporabljen izdelek.

Cortaflex ultra z Aqualox® ekstraktom BosvelijePatentirana formula Aqualox®, ki jo najdemo v Cortaflexu, vključuje koncentriran in klinično testiran ekstrakt Bosvelije na svetu z 78% acetil-11-keto-β-bosvelično kislino (AKBA).

Ta aktivna vsebina igra odločilno vlogo pri ohranjanju mobilnosti in zdravja sklepov. Učinkovina Aqualox®, trenutno najmočnejši ekstrakt bosvelije na trgu, s klinično dokazanim delovanjem, predstavlja novo orožje v boju z bolečinami v sklepih.

Najdete jo v kombinaciji z izredno kakovostnim kompleksom glukozamina v prehranskem dopolnilu CORTAFLEX.

 • Zmanjšajte bolečine v sklepih in izboljšajte njihovo gibljivost.
 • Uživajte v hoji, sprehodih ali celo hribolazenju.
 • Spite celo noč brez zbujanja zaradi bolečin.
 • Povrnite moč v svoje sklepe za lažje delo in hobije.
 • Preprečite obrabo hrustanca in spodbudite njegov nastanek
 • Poskrbite za svojo dolgoročno mobilnost.

Naročite zdaj in prihranite 15 €!

info@cortaflex.si

Bosvelija serata - ena izmed najbolj klinično testiranih rastlin s protivnetnim delovanjemBosvelijo v Indiji že tisočletja uporabljajo v tradicionalni medicini, sodobne raziskave pa so pokazale izredne zdravilne lastnosti pri lajšanju vnetij povezanih z artritisom.

Bosvelija, oziroma njene kisline v zadostnih odmerkih, namreč zavirajo pretvorbo nenasičenih maščobnih kislin v levkotriene, ki povzročajo vnetne reakcije. Z zaviranjem nastanka in delovanja nekaterih drugih vnetnih sestavin (npr. MMP-9, MMP-13, ciklooksigenaze, dušikovega monoksida) pa ekstrakt bosvelije pomaga pri preprečevanju degradacije hrustanca in kolagena.

Učinkovitost Bosvelije je merjena s koncentracijo bosvelične kisline. Na trgu najdete izdelke tudi z nizkimi koncentracijami, Cortaflex pa vsebuje AquaLOX® 78 % visokokoncentriranega ekstrakta bosvelične kisline.

Na kliničnih študijah se je izkazalo, da so ljudje z jemanjem 40mg AquaLOX® bosvelične kisline dnevno opazili zmanjšanje bolečine v sklepih ter izboljšanje gibljivosti že po 3-5 dneh!

Naročite zdaj in prihranite 15 €!

info@cortaflex.si

Cortaflex kompleksAquaLOX® visoko koncentrirani ekstrakt bosvelične kisline pa je le del kakovostnega kompleksa glukozamina, ki zagotavlja popolno razmerje glukozamina, hondroitina in hialuronske kisline. Vsaka kapsula Cortaflex poleg AquaLOX® ekstrakta bosvelije vsebuje še:

 • Glukozamin (340 mg), ki je sestavni del celičnih sten in igra pomembno vlogo pri gradnji sklepov, kit, vezi in kosti. Glukozamin dodatno preprečuje propadanje sklepnega hrustanca, izboljšuje gibljivost in zmanjšuje bolečine.
 • Hondroitin (36 mg) v obliki sulfata, ki dovaja sklepno tekočino (hialuronsko kislino) v hrustanec ter tako ohranja fleksibilnost sklepov.
 • Hialuronsko kislino (4 mg), ki je mazivo naših sklepov ter preprečuje tanjšanje in slabljenje hrustančnega tkiva.

Tako v svoje telo vnesete najbolj ključne sestavine, ki jih telo potrebuje za zmanjševanje bolečine, spodbujanje nastanka hrustanca ter preprečevanje njegove obrabe.

Naročite zdaj in prihranite 15 €!

info@cortaflex.si

Edinstvena kombinacija, ki je ne boste našli drugje

Učinkovitost Cortaflexa pri podpori sklepom pa se tu ne ustavi.

Vsebuje namreč še edinstveno kombinacijo visokokakovostnih in dokazano učinkovitih izvlečkov kurkume in črnega popra, ki skupaj igrata podporno vlogo pri lajšanju bolečin in izboljšanju gibljivosti in funkcionalnosti sklepov.
ZDRAVILNA MOČ KURKUME, MANGANA, VITAMINA C IN ČRNEGA POPRA

Cortaflex kapsula vsebuje 50 mg 95 % kurkumina. Polifenol kurkumin, ki ga najdemo v kurkumi, je zelo močan antioksidant s protivnetnimi, protibakterijskimi in protiglivičnimi funkcijami. Težavo za izkoristek kurkumina pa predstavlja njegova slaba absorpcija v telo.

A tudi na ta izziv so proizvajalci našli odgovor. Cortaflexu so dodali BioPerine® (2,5 mg), patentiran ekstrakt črnega popra, iz 95 % piperina. Piperin je alkaloid, ki popru daje svojo ostrino in zdravilne lastnosti, predvsem pa izboljša absorpcijo kurkumina v telo do 2000 %, saj olajša njegov transport skozi trebušno steno v krvni obtok ter upočasni jetra pri njegovi razgradnji. To poveča koncentracijo kurkumina v krvi in omogoča telesu izkoristek njegovih pozitivnih lastnosti.

Piperin k delovanju Cortaflexa poleg izboljšane absorbcije kurkumina prispeva tudi svoje protivnetne sposobnosti. Kurkumin in piperin sta tako odlična kombinacija in dodajata svoj delež k učinkovitosti Cortaflexa pri protivnetnem delovanju in lajšanju bolečin.

Cortaflexu pa sta dodana še Vitamin C (10 mg), ki prispeva k ustvarjanju kolagena kot gradnika hrustanca, ter mangan (0,5 mg), ki igra pomembno vlogo pri gradnji vezivnega tkiva.

Naročite zdaj in prihranite 15 €!

info@cortaflex.si

Prehranska dopolnila, ki delujejoUpamo si trditi, da je Cortaflex Ultra eno izmed najbolj popolnih prehranskih dopolnil za sklepe na svetovnem tržišču. Gre za celoten kompleks naravnih sestavin v kombinaciji z vrhunskim biotehnološkim, kemijskim in farmacevtskim znanjem.

 • Omogoča vam boljše, bolj aktivno življenje!
 • Povrne užitek ob hoji, gibanju in ukvarjanju s športom.
 • Zagotovi trden spanec brez bolečin v sklepih.
 • Olajša simptome artritisa.
 • Vas podpira po operaciji sklepov ali vam jo zaradi svojih blažilnih učinkov celo prihrani.

To so trditve, ki so jih izrekli kupci Cortaflexa po vsem svetu..

Danes nam je to revolucionarno prehransko dopolnilo na voljo tudi v Sloveniji.

Naročite zdaj in prihranite 15 €!

info@cortaflex.si

Kaj pravijo naše stranke

Ime Priimek

Lorem ipsum...

Ime Priimek

Lorem ipsum...

Ime Priimek

Lorem ipsum...

Ime Priimek

Lorem ipsum...

Da, želim to ponudbo!

Ponudba bo potekla čez:

Način plačila: po povzetju


Cortaflex Ultra - Glukozamin kapsule za... 64,99 € 49,99 € Brezplačna dostava

Prioritetna dostava: premakni naročilo v prvo vrsto za 0,99 €

Izdelek presenečenja: pustite se presenetiti za samo 2,50 €

Strinjam se s pogoji poslovanja.

info@cortaflex.si

Garancija

Poskusite Cortaflex, znebite se bolečin in ponovno uživajte aktivno življenje.

Igrajte se z najmlajšimi. Podajte se v hribe. Odtečite še kakšen krog z vašim hišnim ljubljenčkom. Tako prepričani smo, da vam bo Cortaflex pomagal, da vam nudimo 100 % garancijo na zadovoljstvo. Če po porabljeni prvi škatlici ne boste čutili nobenega izboljšanja, vam vrnemo denar.


Ja, tako je.


Če Cortaflex ne bo imel pozitivnega učinka na vaše sklepe v prvih 30 dneh, nam pišite na info@cortaflex.si in vrnili vam bomo denar.

Mi prevzamemo tveganje, na vas je samo, da Cortaflex preizkusite. Celo poštnino vam pokrijemo mi!

Resnično si želimo vaše življenje spremeniti na boljše in verjamemo, da Cortaflex lahko stori prav to. Preizkusite še danes. Če se soočate z bolečinami v sklepih, bo to zagotovo ena izmed najboljših investicij vašega življenja.

©2022 Splošni pogoji | Piškotki