Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Trgovina

Equine America dodatki prehrani za konje

Equine America dodatki prehrani za konje

Vrhunska paleta izdelkov za tekmovalne kot tudi rekreativne konje in ponije v vseh življenskih obdobjih

Pošljite mi Equine America katalog z izdelki za konje

Kot FEI tekmovalka in lastnica dveh konj se srečujem s številnimi izzivi endurance-a. Eden takih izzivov je seveda gradnja imunskega, psihičnega in fizičnega sistema. Tukaj pa so nujni tudi dodatki, Equine America izdelki pa so resnično vrhunski. Za tekmovalnega kastrata najmanj dvakrat letno naredim kuro z Ventilator-jem ali Airways-om, da se očisti in ojača dihalni aparat. Prav tako mu med trening in tekmovalno sezono dodajam Kentucky, za močnejše in zdrave sklepe. Pred začetkom tekmovalne sezone mu dodajam tudi Super So kalm plus.
Ob nedavnih težavah z rapami na zadnjih nogah mi je bila v veliko pomoč Fungatrol krema proti glivicam.
Težave, ki se pojavijo pri mojih konjih so ponavadi nenadne, zato me še posebej veseli ažurnost, prijaznost in volja v Tetraktis-u, da bi pomagali.
Endurance konji
Helena Okorn
večletna uspešna FEI endurance tekmovalka, od številnih nagrad šteje 8 prvih, 8 drugih, eno tretje mesto; osvojila sta naslov državnih in pokalnih prvakov, HS Ebla je petkrat prejel naziv ‘best condition’ oziroma najbolje pripravljen konj, dvakrat je postal tudi konj leta pri Konjeniški zvezi Slovenije.
Equine America proizvode uporabljam že 3 leta, pri vseh konjih tako v treningu kot tistih po in pred dirkalno kariero. Vse skupaj 25 konj, ki jih redno in vse dni v letu hranim z dodatki prehrani Equine America.
Moji favoriti med izdelki so CortaVet, Super so Kalm paste, Like Ice, Tye-gard, Uls gard in Progest. Zakaj? Preprosto- ker Equine America izdelki delujejo! Pri vseh težavah, s katerimi sem se srečala, sem jih seveda rešila z Equine America proizvodi.
Obožujem Progest ter Uls Gard! Brez njiju mi ne bi uspelo doseči tako zavidljivih rezultatov. S Uls Gard-om so gastritični ulkusi izginili. Konji so si uredili bodisi prebavo in sijaj dlake bodisi so se poredili. Definitivno priporočam vsem, ki želijo konjem najboljše in od njega pričakujejo najboljše!
Za spletno trgovino Tetraktis pa velja, da so hitri, ugodni in prijazni! So vsekakor del mojega uspeha!
Živa Prunk
Živa Prunk
Racehorse Trainer- trenerka galoperjev na Magni Racino, Avstrija. Najuspešnejša trenerka v Avstriji. Sezona 2016, 43 startov, 28% zmag, 12 zmag od tega 7 Listed zmag, 9 drugih mest od tega 2 Listed, 5 tretjih mest, 75% konj uvrščenih na nagrajena mesta.
Kot velika ljubiteljica konj oz. nasploh vseh živali mi je zelo pomembno zdravje mojih konj. Večkrat smo imeli že različne težave…
Z dihali, z ˝muskelfibrom˝, z gibljivostjo sklepov in vedno so izdelki Equine America delovali in pomagali. Najboljši izdelek mi je Tye-gard za podporo mišicam, ter v poletnem času Propell, in pa seveda Cortaflex za podporo sklepom. Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo.
Z naročanjem v Tetraktisu sem zelo zelo zadovoljna, saj izdelke vedno dobim že naslednji dan zjutraj. Izdelke Equine America redno priporočam svojim strankam v hlevu in jim tudi pomagam pri naročanju. Zelo sem vesela, da je možnost nakupa vseh EA izdelkov pri nas, mislim da se s tem strinjajo tudi naši konji:-)
Cortaflex Equine America
Irena Ščap
uspešna tekmovalka v preskakovanju ovir doma in v tujini, 4 mesto na DP za amaterje v letu 2015

Želim prejeti Equine America katalog z dodatki prehrani za konje

Dodaj odgovor

Call Now Button
This site is registered on wpml.org as a development site.