Česen za koze v prahu, 750g

10.40

Lastnosti česna so z leti dobro uveljavljene, vendar je morda najbolj znan po svojem ugledu kot najbolj priljubljenem sredstvu za naravno čiščenje notranjih zajedavcev, pa tudi močnem odganjalcu žuželk.

Na zalogi

Šifra: 503 Kategorija: Oznaki: ,

Česen za koze

Česen za koze deluje blagodejno na splošno zdravje živali. Odličen je tudi v naravnem boju proti zajedavcem.

Lastnosti česna so z leti dobro prepoznane, vendar je morda najbolj znan po svojem ugledu kot najbolj priljubljenem sredstvu za naravno čiščenje notranjih zajedavcev, kot tudi močnem odganjalcu žuželk.

Česen naj bi vseboval več kot 25 snovi, ki ubijajo bolezenske klice zato prispeva k izboljšanem delovanju imunskega sistema, zlasti zaželjeno v zimskih mesecih

Česen za koze vsebuje tudi snovi, ki so koristne pri lajšanju bolečin oz. protivnetnemu delovanju in zmanjšanju oteklin, zato mu rečemo tudi naravni analgetik. Pogosto se uporablja skupaj z antibiotiki za zdravljenje bolezni dihalnega sistema in okužb v pljučih.

Vsako pakiranje je izdelano iz naravnih materialov.

Pakirano bodisi v 750 g vrečko, ki jo je mogoče ponovno zapreti, ali v večji embalaži v razsutem stanju 12,5 kg, ki je v hermetično zaprta in jo je treba po odprtju prestaviti v ustrezno posodo s pokrovom.

Poglejte še ostale izdelke, ki jih imamo namenjene za boljšo oskrbo koz in ovac.

Proizvajalec Goat Nutrition Ltd, UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Česen za koze v prahu, 750g”

Na zalogi