Verm-x priboljški za pse

11.4926.28

Verm-X za pse je zelo okusen pasji priboljšek, ki je preprost za uporabo in izdelan iz 100% naravnih aktivnih sestavin, ki nadzorujejo črevesno zdravje oz. skrbijo za črevesno higieno in odpravljajo zajedavce.

Sestavine so izjemno nežne do črevesja in nudijo aktivno zaščito skozi vso leto.

 

Počisti

Verm-X priboljški (crunchies) za pse so zasnovani tako, da so primerni za vsakodnevno uživanje. To pomeni, da dodatnih priboljškov ali nagradic ni potrebno kupovati, saj formulacija Verm-X za pse lahko deluje kot vsakodnevni priboljšek toda obenem deluje kot naravna zaščita pred črevesnimi zajedavci.

Sestava: rjavi riž, perutninska moka, pesni rezanci, predelana piščančja maščoba, cimet, česen, timijan, meta, koromač, stroki, kopriva, brest, kajenski poper, krompirjev škrob, pivski kvas, piščančja juha, morska trava, lososovo olje, izvleček zelenega čaja, probiotični MOS, probiotični FOS, minerali in vitamini.

Koliko Verm-X pasjih priboljškov naj dam svojemu psu?
Hranite vse dni v letu.

  • Manjše pasme (npr. Jack Russell):  2 dnevno
  • Srednje velike pasme (npr. Labradorec):   4 dnevno
  • Velike pasme (npr. Novofundlanec):  6 dnevno

100g pakiranje vsebuje cca. 60 priboljškov in 325g pakiranje vsebuje cca. 196 priboljškov.

Dopolnilna krmna mešanica za pse. Verm-X ni zdravilo. Tako, kot je z vsemi naravnimi sestavinami, lahko uporaba izdelka Verm-X zahteva več dni preden postane polno učinkovito, zato je pomembno, da sledite navodilom za uporabo izdelka. V dvomu vedno poiščite nasvet veterinarja.

Proizvajalec: Paddock Farm Partnership Ltd., VB.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Verm-x priboljški za pse”
11.4926.28
Počisti