(1 mnenje stranke)

Xxtra boost tonik 1 ltr (povecanje energije)

65.70

Xxtra boost tonik vsebuje železo in B vitamine v okusni tekočini, ki je posebej oblikovana za hitro povečanje energije in vitalnosti.

Še posebej za tekmovalne konje.

Pakiranje 1 ltr (za 1 mesečno oskrbo).

Na voljo po naročilu

Za povecanje energije pri konjih  Xxtra boost tonik, dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: Povprečno težkega konja (500 kg) hranite 30 ml dnevno (največji dnevni odmerek 60 ml), pred tekmovanjem tekmovalne konje hranite 5 dni zapored 60 ml na dan. Največji dnevni odmerek je 60 ml.

Sestava: voda, sorbitol, žveplo (MSM), natrijev selenit.

Analitske sestavine: beljakovine 9,80%, surova vlakna 0,05%, surovo olje in maščobe 0,25%, surovi pepel 2.10%, vlaga 85.88%, natrij 0,01%.

Dodatki: tehnološki dodatki- glicerin, konzervansi: amonijev propionat – E280 – 1000mg/kg, sredstvo za zgoščevanje: ksantanski gumi – E145 – 4000 mg/kg; nutritivni dodatki: vitamini in provitamini, piridoksin – 2,607mg/kg, tiamin hidroklorid – 2,473mg/kg, folna kislina – 600mg/kg, riboflavin – 250 mg/kg, niacinamid – 2,633mg/kg, D-pantotenska kislina – 200 mg/kg, D-alfa – tokoferol acetat – 1 mg/kg, cianokobalamin – 1 mg/kg, elementi v sledeh: železov citrat heksahidrat – 9000mg/kg, bakrov sulfat pentahidrat – 50 mg/kg.

Pakiranje: 1 ltr za 1 mesečno oskrbo.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Izključno za živali. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek zavržite vkolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. PRED UPORABO DOBRO PRETRESITE!. Vsebino zaščitite pred zamrzovanjem.

Proizvajalec: Chempar Inc, ZDA. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., 1000 Ljubljana, T: 041 817 036 www.tetraktis.si

1 mnenje za Xxtra boost tonik 1 ltr (povecanje energije)

  1. Maja, Kaja in Anja Erman

    Med drugim redno uporabljamo tudi Biotin, Kurkumo in pa Ventilator (za dihala), predvsem v pomladnih mesecih, ko prične vse cveteti in se pojavi alergija.
    Med sezono tekmovanj nam podporo dajejo odlični elektroliti, Xxtra boost tonik (za energijo), Propell plus (vitamini, minerali in železo) in Super so calm (pomiritev in fokus). Na spletni strani se vedno kaj najde za naša dva konja, v kolikor se kdaj pojavijo kakšne težave. Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi in pa seveda strokovno podkovano lastnico te trgovine, ki si vedno vzame čas za nas in naša konja. In pa kar je glavno, ko proizvode naročiš jih že naslednji dan dobiš.
    Equine America proizvode bi priporočila vsem, ki se soočajo z različnimi problemi in dilemami pri svojih konjih, kot tudi vsem tistim, ki si želijo preventivno zaščititi in okrepiti zdravje svojih ljubljenčkov.

Podaj mnenje

Na voljo po naročilu